Първоначално публикувано от nikolaaaay
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да се смея ли или да плача...?
Collapse
X
-
И пак НЕВърви си колата просто при теб има нередности.
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеИ пак НЕВърви си колата просто при теб има нередности.
Аз вече съм супер скиптично настроен към тази кола. Че ще се оправи изобщо някога , защото все сменям уш нещата които я спъват и пак не тръгва , зацепване правих лека разлика , свещи смених никаква разлика , дебитомер смених пак никаква , ми таз ламбда ли да ми отпуши колата?Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеЕ добре де колега , кажи какво да и сменя? Бях при тебе видя я колата , смених маркуча и дебитомера ? Другата нередност е ламбда сонда и това е , значи какво сменям я и се оправя тай ли ? Ако е така ми да олеквам с още 130 лева и да видя какво ще стане...
Аз вече съм супер скиптично настроен към тази кола. Че ще се оправи изобщо някога , защото все сменям уш нещата които я спъват и пак не тръгва , зацепване правих лека разлика , свещи смених никаква разлика , дебитомер смених пак никаква , ми таз ламбда ли да ми отпуши колата?
Смени сондата. Ако не усетищ разлика в повечението на клата, то поне ще ти падне разхода до нормалното. Но аз съм сигурен, че ще има разлика. Плюс това има и други фактори които влияат на работата на мотора.
Значи хем искаш да си оправиш колата хем да не даваш пари. Тя сама няма да се оправи. Ако искаш откачи сондата от буксата горе на колектора и ще видиш, че ще тръгне колатаDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
да да
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеНе накрая ще излезни , че колата си е ОК , просто толкова върви тоз СВИНСПАРК.
Comment
-
Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщениеколега как 2.0 мотор няма да дига повече от 170 не се излагаи вече тази кола е самолет просто ти имаш проблем моита е 1.6 тлин спарк и до 160 дигам за отрицателно време а на мен в един сервиз ми казаха 4е и моита лан сонда е прецакана ама не я смених защото не свети нищо по компютара да я сменям ли или ?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеКато се разкачат ламбадите защо колата ще тръгне по-добре? Може ли да се кара без ламбди, опасно ли е за мотора?
Може да се кара без ламбда. Що да не може? Едно време колите да не са имали ламбда я? Тя е за контрол на емисиите. Колата върви най-добре при ламбда 0.85 или 12,5:1 въздух/гориво. Ламбдата софтуерно по подразбиране е нагласена на 0.9 - 1.0, но поради ред други фактори се налага да има сензор там за да контролира и да се стреми винаги фактора да е 1-ца, която пък е равна на 14,7:1 (най-оптималния вариант мощност/икономия). Все пак тя не е единствения сензор от чиито данни се сформира смесообразуването и карането без ламбда дълго време не е много умноНейните подавани данни са важни за изчислението на автоматичните адаптации.
Eдна таква сравнително модерна система като мотроника е създадена като я има ламбдата и тя трябва да работи, независимо колко сензори имаме на брой. Всичките трябва да работят.Last edited by oem; d.m.y г., 22:23.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеКолата върви най-добре при ламбда 0,85 или 12,5:1 въздух/гориво."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение14.7 към 1 може би......??????Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеГрешките от ламбда сондата не се появяват като сигнал Check Enginе на таблото. Те тайно си се записват в компютъра без да те уведоми за това.
Comment
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеЕ добре де колега , кажи какво да и сменя? Бях при тебе видя я колата , смених маркуча и дебитомера ? Другата нередност е ламбда сонда и това е , значи какво сменям я и се оправя тай ли ? Ако е така ми да олеквам с още 130 лева и да видя какво ще стане...
Аз вече съм супер скиптично настроен към тази кола. Че ще се оправи изобщо някога , защото все сменям уш нещата които я спъват и пак не тръгва , зацепване правих лека разлика , свещи смених никаква разлика , дебитомер смених пак никаква , ми таз ламбда ли да ми отпуши колата?
А и филтъра ти е на много километри ..... гледай под капака като форсираш дали се "набръчкват" маркучите преди/след дебитомера ...
Махай тоя катализатор .... той освен да ти спъва колата, какво друго да прави !!!
Аз карах със забила ламбда около 7-8 месеца ...нито разхода се вдигна нито вървежа намали ... просто на диагностиката го разбрах ...Last edited by slav40; d.m.y г., 10:12.
Comment
-
Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщениеКолега, така и не каза какво стана с дебитомера ... добре ли се "справи" на диагностиката ... !?!?!?
А и филтъра ти е на много километри ..... гледай под капака като форсираш дали се "набръчкват" маркучите преди/след дебитомера ...
Махай тоя катализатор .... той освен да ти спъва колата, какво друго да прави !!!
Аз карах със забила ламбда около 7-8 месеца ...нито разхода се вдигна нито вървежа намали ... просто на диагностиката го разбрах ...Last edited by CrazyElement; d.m.y г., 18:53.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
Comment